källa: Carbzone.se
och parmaskinka
Ingredienser
1 pkt Low Carb Pasta
1 kruka Basilika
1 st Vitlök
2 dl Olivolja
100 g Parmesanost
50 g Pinjenötter
300 g Parmaskinka
Tillagning:
Stöt basilika och pinjenötter i en mortel, eller kör i en mixer eller matberedare.
Lägg i vitlök och lite av oljan. Fortsätt att stöta. Tillsätt sedan den rivna parmesanosten och rör om.
Smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar.
Koka pastan och rör ned peston.
Lägg upp och toppa med parmaskinkan och garnera med lite rostade pinjenötter.
Lägg i vitlök och lite av oljan. Fortsätt att stöta. Tillsätt sedan den rivna parmesanosten och rör om.
Smaka av med lite salt och nymalen svartpeppar.
Koka pastan och rör ned peston.
Lägg upp och toppa med parmaskinkan och garnera med lite rostade pinjenötter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar