Här är mina egna recept på 3 rätters lyxmåltid
Supernyttigt och fantastiskt gott, - måste testas!!
Förrätt - Räkröra på knaprig toast

Low Carb bröd (ljus eller mörk)
3 matskedar lättkesella
1 tsk dijonsenap
lite dill
salt, peppar
3 matskedar räkor
1 msk hackad rödlök
Blanda alla ingredienser och rosta brödet. Bred på kesella/räkröran på den rostade brödet.
3 matskedar lättkesella
1 tsk dijonsenap
lite dill
salt, peppar
3 matskedar räkor
1 msk hackad rödlök
Blanda alla ingredienser och rosta brödet. Bred på kesella/räkröran på den rostade brödet.
Huvudrätt - Krämig pestopasta 
1 portion CarbZones Low Carb pasta
100 g lättkesella
1 matsked grönpesto
1 näve ruccola blad
0,5 dl vatten
salt, peppar
några pinjenötter
Koka upp pastan och låt den svalna lite. Under tiden blanda alla ingredienser förutom ruccolan och pinjenötterna. Lägg upp pastan på fat och blanda i kesellaröran.

1 portion CarbZones Low Carb pasta
100 g lättkesella
1 matsked grönpesto
1 näve ruccola blad
0,5 dl vatten
salt, peppar
några pinjenötter
Koka upp pastan och låt den svalna lite. Under tiden blanda alla ingredienser förutom ruccolan och pinjenötterna. Lägg upp pastan på fat och blanda i kesellaröran.
Till slut lägg över ruccolabladen och strö över pinjenötterna.
Efterrätt - Himmelsk chokladmousse 
100 g lättkesella
några rutor av CarbZones mörk choklad, hackad
hackade hasselnötter
sötningsmedel efter smak
lite kakao
Blanda kesellan med sötningsmedel och kakao.

100 g lättkesella
några rutor av CarbZones mörk choklad, hackad
hackade hasselnötter
sötningsmedel efter smak
lite kakao
Blanda kesellan med sötningsmedel och kakao.
Lägg upp i en djup liten skål och strö över chokladen, hasselnötterna och lite kakao.
Njut av den fantastisk goda och nyttiga chokladmoussen!
Njut av den fantastisk goda och nyttiga chokladmoussen!
ENJOY!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar